WIE IS
CLEMENTIEN?

Clementien bouwt verder op Partytentenpersyn, het verhuurbedrijf in paviljoententen en eventmeubilair dat Clemy jarenlang runde. Je raadde het misschien al, maar de naam ‘Clementien’ verwijst naar de officiële naam van onze mama: Clementine. We zagen potentieel in het bedrijf dat zij heeft uitgebouwd en wilden er graag een vervolg aan schrijven. Het stevige fundament dat zij legde moest wel worden aangepast aan een veranderde markt.

We namen het roer over op een manier die bij de nieuwe generatie past, een generatie met gecombineerde ervaring in visual merchandising, interieurvormgeving en eventorganisatie. Et voilà Clementien, een bedrijf waarin ons professionalisme, onze drive én onze tomeloze energie een uitlaatklep vinden. Mandy zit aan het stuur als trekker en gezicht van Clementien, Vicky neemt een strategische rol achter de schermen op. En Clemy, die kijkt vol trots naar haar dochters, die eindelijk het dynamische duo vormen dat ze altijd al in hen zag.

50%
VISUAL MERCHANDISING
50%
INTERIEUR VORMGEVING
50%
EVENTORGANISATIE
100%
DRIVE & ENERGIE

Clementien, dat zijn Mandy en Vicky Persyn, twee zussen, ‘soeurs sourires’ én partners in crime. We worden heel gelukkig van een perfect ontworpen en gestyled event dat gevoelsmatig helemaal klopt. Het is een eer om alles tot in de puntjes af te leveren. We werken voor en samen met onze klanten, zijn noeste werkers – zouden onze West-Vlaamse roots daar voor iets tussen zitten? – en denken in oplossingen. Alles is te fiksen: het is misschien wel de meest waardevolle les die onze mama ons meegaf.

MANDY PERSYN

Zaakvoerster
mandy@clementien.be

VICKY PERSYN

Strategisch partner
vicky@clementien.be