Een vlotte avondroutine, een gezonde nachtrust.

Leestijd: 5 minuten

Een uitgestippelde ochtendroutine kan je helpen om je dag op een productieve manier te starten. Maar ook ‘s avonds is het belangrijk om je lichaam bepaalde gewoontes aan te leren. Zo geraak je na een drukke dag sneller in slaap en ben je de volgende dag heel wat uitgeruster.

DÉ EFFICIËNTE AVONDROUTINE IN 3 STAPPEN

Op gebied van huidverzorging bestaan er talloze producten. Maar welke kies je? Welke gebruik je het beste? En in welke volgorde gebruik je ze? Elke gezichtsverzorging is dan nog eens huidtype gebonden.

Met de skincare avondroutine van Dr. Pasha geniet je met een minimum aan tijd en moeite van een mooie, egale huid.

Stap 1 : reinigen

Na heerlijk genieten van een warme douche, is het belangrijk om je huid te verzorgen. Of je nu een gevoelige huid hebt of een droge huid of een vette huid. Je huid verdient de nodige aandacht.

  • Spoel je gezicht nog eens na aan de wastafel. Gezichtsverzorging start met een schone huid. Op deze manier kan je huid de werkzame stoffen optimaal opnemen.
  • Reinig je gezicht een heerlijk geurende zeeptablet. Wrijf de zeep zachtjes over je gezicht en spoel af met koud water. Regelmatig gebruik van zeep bij het douchen en het dagelijks wassen van het gezicht geeft de huid nieuwe kracht en voedt hem, en laat hem fluweelzacht, elastisch en vochtig achter.

GEZICHTSVERZORGING START MET EEN SCHONE HUID.

STAP 2 : VERKWIKKEN

Vervolgens gebruik je een vochtinbrengende lotion (tonic) of olie. Slechts 2 druppels in je handpalm warm wrijven en insmeren op je gelaat.

De olieën van Dr. Pasha zijn ideaal voor het masseren van het gezicht en het hele lichaam, met een hoog absorptievermogen en smeervermogen.

Eerder een gemengde tot vette huid? Arganolie heeft een verzachtende invloed op de huid, die neigt tot acne, omdat het de verstopte poriën opent en reinigt. Het werkt als een natuurlijke rimpelverwijderaar en werkt ook op beschadigde huid, striemen, vlekken en pigmentgebieden.

STAP 3 : VERZORGEN

Tenslotte gebruik je een hydraterende creme om zo je huid te verzorgen en te beschermen. Breng deze met cirkelvormige bewegingen en licht drukkend aan.

De Golden Balsem, is een luxebalsem die een droge, gedehydrateerde en vermoeide huid van het gezicht en het lichaam beschermt en voedt. De natuurlijke bron
van vitaminen A, E en linolzuur vertragen veroudering van de huid. Breng deze met cirkelvormige bewegingen en licht drukkend aan.

Voor de rijpere huid raden we de arganbalsem aan.

CONFIDENCE MAKES YOU ATTRACTIVE

Uit een recent onderzoek van de Forham University in de VS is gebleken dat vrouwen met een dagelijkse verzorgend ritueel hun emotionele toestand kunnen beïnvloeden, waardoor ze zich aantrekkelijker voelen en dit ook gaan uitstralen.

Het is simpel: als je je goed voelt en je er goed uitziet dan ben je ook sneller blij met andere aspecten aan jezelf, waardoor je zelfvertouwen uitstraalt. En zelfvertrouwen maakt aantrekkelijk.

Dus als je terug voor de spiegel staat en naar je zelf kijkt neem dan de beslissing om 5 min je lichaam te verzorgen. En maak van je daily routine een daily moment.

Wat je huidtype ook is, er bestaan natuurlijke producten om jouw huidverzorgingsroutine te verbeteren. Begin vandaag met het product dat ideaal is voor jouw huidtype en je zult je teint in geen tijd zien verbeteren!