Vandaag groeide dat ene zeepje uit tot een heel assortiment schoonheidsproducten, geschikt voor verschillende toepassingen en huidproblemen. Zo is er voor iedereen een favoriet die z’n huid en lichaam doet herleven.

TROUW BLIJVEN AAN DE TRADITIE EN ENKEL KIEZEN VOOR NATUURLIJKE EN DE MEEST KWALITATIEVE GRONDSTOFFEN.

Maar onze ambitie is ook groter: we willen de organic skincare in ere herstellen. Daarom volgen we ook de wereldtrends in natuurlijke huidverzorging en werken we samen met experts in de farmacie, biologie en geneeskunde om onze recepten te verfijnen. In het Dr. Pasha-atelier ontmoet die wetenschap onze traditie: elk product wordt met de hand vervaardigd en behoudt z’n herkenbare uiterlijk, geïnspireerd door de traditionele motieven van Bosnië en Herzegovina. Zo hoopt Dr. Pasha mens en natuur weer dichter bij elkaar te brengen.

productdetail

MENS
EN NATUUR

Alle Dr. Pasha-producten worden gemaakt van 100% natuurlijke en meest kwalitatieve grondstoffen van biologische teelt. Geen additieven, aanvullingen en conserveermiddelen, en we testen niet op dieren. Tegenwoordig bestaat ons assortiment uit zes verschillende lijnen: natuurlijke zepen, crèmes, oliën, aromatherapie, massagekaarsen en een babylijn.

OVER MIJ EN MIJN HUIDVERZORGING

Na jaren samenwerking met de natuurlijke cosmeticaproducent Dr.Pasha uit Sarajevo – Bosnië, mijn thuisland besloot ik deze te importeren en te verdelen in België en omringende landen.

Toen ik het bestaande aanbod bestudeerde, merkte ik dat de ‘natuurlijke’ schoonheidsproducten vaak niet zo natuurlijk waren als beweerd. De keuze om de natuurlijke producten van Dr.Pasha te verkopen was de juiste keuze.

Dr. Pasha is een must voor iedereen die bewust bezig is met hoe hij zijn lichaam voedt en wat hij erop smeert.»

Waarom natuurlijk?

Iedereen kent iemand die lijdt aan allergische reacties, droge huid, roodheid, migraine, hormonale problemen of zelfs kanker. Chemicaliën spelen hierin een belangrijke rol. Dat is de reden waarom ik 3 jaar geleden de overstap naar natuurlijke voeding maakte, en toxische producten zoveel mogelijk vermeed.