Zeggen dat zeep therapeutisch kan werken, is misschien te veel gezegd. Maar kleine momentjes reserveren om te genieten van de eenvoudige dingen? Dat zeker wel. In onze gejaagde, moderne maatschappij is rust vinden niet altijd gemakkelijk. Dr. Pasha helpt je daarin balans te vinden en opnieuw contact te maken met jezelf, je lichaam en de natuur.

Onze natuurlijke schoonheidsproducten voeden lichaam en geest en nodigen uit om te genieten van die unieke momentjes van relaxatie. En dat allemaal terwijl je huid gezond, zacht en fris aanvoelt.

VOEDT LICHAAM EN GEEST EN GENIET VAN DIE UNIEKE RELAXATIE MOMENTJES.

Heerlijke huid

De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben om onze huid te verzorgen. De enorme schat aan gevarieerde & voedzame ingrediënten is genoeg om ons in balans te houden.
Dr. Pasha’s biologische ingrediënten zoals pitboter, zaadolie en hooggeconcentreerde etherische oliën zorgen dan ook voor uitstekende resultaten bij de preventie en behandeling van huidproblemen.

Puur natuur

Onze producten zijn puur natuur: 100 procent natuurlijke ingrediënten zonder bewaarmiddelen, kunstmatige kleuren, alcohol, synthetische stoffen, industriële basiselementen, emulgatoren, stabilisatoren, parfums of andere chemicaliën.
De producten van Dr. Pasha zijn cruelty free: we testen niet op dieren. We zijn ook houder van de hoogste kwaliteitscertificering (ISO 9001: 2015).

Handgemaakt

Elke dag maken we in ons atelier in Sarajevo op ambachtelijke wijze schoonheidsproducten. Dat betekent dat elk item van Dr. Pasha met unieke aandacht met de hand wordt gemaakt.
Zo garanderen we de kwaliteit en zuiverheid van onze cosmetica. Ook aan de verpakking en etikettering wordt grote zorg besteed. Daarbij houden we onze tradities in ere, terwijl ze toch zorgen voor een frisse uitstraling.

WETENSCHAP
ONTMOET TRADITIE

Het idee voor de eerste Dr. Pasha handgemaakte natuurlijke zeep kwam bijna per ongeluk tot stand. De stichters hadden zelf huidproblemen en gingen op zoek naar zeep die de huid zou voeden in plaats van aanvallen. Ze lieten de chemische stoffen links liggen en keerden terug naar de oeroude recepten, vol goedheid uit de natuur. Na gebruik was de conditie van hun huid sterk verbeterd, en zo werd het Dr. Pasha-verhaal geboren.

UITGELICHTE PRODUCTEN

WAT ONZE GELUKKIGE & TROUWE KLANTEN ZEGGEN

Ik gebruik Dr.Pasha  Arganolie in plaats van een crème sinds ongeveer een jaar. Ik heb verschillende opmerkingen van vrienden ontvangen over hoe geweldig mijn huid eruit ziet en tijdens een recent bezoek aan een schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling werd verteld: ‘Je huid is in een fantastische staat – blijf doen wat je ook doet’. Het is een eenvoudige, probleemloze routine en, als een extra voordeel, bespaart me waarschijnlijk een fortuin met de crèmes en drankjes die ik vroeger gebruikte.

Ik raad het van harte aan!

Dragana,Duitsland