Tips & Tricks voor een stralende huid.

Leestijd: 4 minuten

Let the sun shine on your skin.

Een mooie, egale huid blijft een must. Omdat we daar niet standaard van verzekerd zijn zetten we een aantal tips op een rijtje; gebruik ze allemaal of pas toe wat voor jou werkt.

KRIJG EEN STRALENDE HUID MET 5 SIMPELE TIPS.

Aangezien we de zon maar af en toe van de partij is om onze huid te verrijken zullen we zelf onze lichaam moeten verzorgen. Er zijn heel wat producten voor ons lichaam maar welke producten zijn nu goed voor jou en de natuur? Hoe verzorg je het best jouw huid?

 

Met de 5 simpele tips & tricks van Dr. Pasha geniet je met een minimum aan tijd en moeite van een stralende, egale huid.

 

 

GA NAAR DE SHOP

Stap 1 : Zorg ervoor dat je het product royaal aanbrengt.

Zonnebrandcrème is alvast een goed begin, maar zal niet voldoende bescherming bieden als je maar een dunne laag aanbrengt. Eigenlijk dien je een hoeveelheid aan te brengen die zo groot is als een duim of twee. Breng dit vervolgens aan over je lichaam. Koop een grotere tube of meerdere, want een tube zal waarschijnlijk niet de gehele zomer meegaan.

EEN STRALENDE HUID START MET DE JUISTE PRODUCTEN.

STAP 2 : Kies de juiste schoonheidsproducten.

Deze tips geldt voor alle schoonheidsproducten die je gebruikt, ook zonnebrandproducten, en zeker als je een vettige huid hebt of aan gevoelige huid is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

De basis van natuurlijke cosmetica bestaat uit natuurlijke ingrediënten en heilzame planten, kruiden en bloemen. Die gebruiken ze in producten die een ondersteunende, verzorgende en herstellend vermogen van je huid hebben.

STAP 3 : Zorg voor voldoende hydratatie.

Gezien de zomer bijna voorbij is, heb je hier misschien niet zozeer aan gedacht, maar toch is het belangrijk. Voldoende hydratatie zorgt ervoor dat je huid straalt! Je huid biedt bescherming tegen talloze invloeden uit het milieu, zoals stof, bacteriën en nog veel meer. Door je huid te hydrateren kan je huid deze functie beter vervullen. Droge huid is gevoeliger voor schade, dus breng elke avond na de reiniging enkele druppels argan olie aan.

Stap 4 :Gebruik een scrub op het juiste moment.

Scrubben zuivert je huid en zorgt er ook voor dat je nieuwe kleurtje langer fris blijft uitzien. Maar scrubben zorgt er ook voor dat oude huidcellen afschilferen, waardoor gevoeligere huid tevoorschijn komt die ook sneller kan afbranden. Scrub daarom alleen in de avond of op dagen waarop je niet te vaak in de zon zit.

GET THE GLOW YOU ALWAYS WANTED.

STAP 5 :Gebruik een goede vochtinbrengende crème voor op de natte huid.

Zorg voor een vochtinbrengend product aan te brengen na het douchen of baden, zoals de golden balm. De beste producten werken het effectiefst wanneer je ze aanbrengt op de natte huid, dus voordat je je afdroogt. Het voordeel van dergelijke producten is ook dat ze geen vette laag op je huid achterlaten. Het enige wat ze achterlaten is een zijdezacht gevoel! Dus zodra je uit de douche stapt breng je het product simpelweg op je huid aan en je bent klaar.

CONFIDENCE MAKES YOU ATTRACTIVE

Een optimale huidverzorging in de zomer is een stuk complexer dan in de winter. Je wilt er immers op je best uitzien, terwijl je je huid toch dat geeft wat het nodig heeft. Denk er ook aan dat hoewel zon erg gezond is, je de middaguren en te veel zon toch het beste kunt vermijden!